Het boek voor vernieuwend leiderschap en topondernemers

'De vernieuwde zakelijkheid'

'De vernieuwde zakelijkheid', de simpelheid van direct en duurzaam succes, is het nieuwe boek van Rob van Dort & Ronald Rhijnsburger, die in het eerste kwartaal 2020 uitkomt in zowel het Nederlands en Engels.

De organisatie 'De vernieuwde zakelijkheid' biedt naast het boek unieke en praktische HBO/WO leiderschaps- & commerciële trainingen, coaching & consultancy aan ondernemers, directies, managers, sales mensen, raden van bestuur en commissarissen die up-to-date willen blijven. Alle trainers zijn verbonden aan het DVZ Franchiseplatform.

Het boek 'De vernieuwde zakelijkheid' geeft u en uw organisatie een vernieuwende blik over hoe u op een simpele manier direct en duurzaam succes kunt bereiken. Zowel zakelijk als privé. Rob van Dort en Ronald Rhijnsburger nemen u in hun boek mee naar een volgend level. Door een andere kijk, manier van denken, communiceren en handelen zult u efficiënter, krachtiger en meer empathisch in het leven komen te staan. Succes is een manier van leven en ligt in elke actie besloten.

In het theoriegedeelte worden oude patronen, structuren en systemen kritisch onder de loep genomen. Een nieuwe manier van benaderen als mens wordt hier inzichtelijk gemaakt. Het oude maakt plaats voor het nieuwe. Het praktijkgedeelte geeft u praktische, direct toepasbare en waardevolle handvatten die kunnen leiden tot constructieve ideeën waardoor succes heel gewoon blijkt te zijn.

Investering
De investering in het boek 'De vernieuwde zakelijkheid' bedraagt € 39,95 excl. verzendkosten.

De vernieuwde zakelijkheid maakt onderdeel uit van de Rob van Dort Groep en de Rhijnsburgsepoort.

Kwaliteit op maat.

Leiderschapstrainingen

Voor ondernemers, directies, managers, Raden van Bestuur en Commissarissen is het belangrijk om up-to-date te blijven. De vernieuwde zakelijkheid biedt unieke HBO/WO Leiderschapstrainingen, de simpelheid van direct en duurzaam succes.

De trainers m/v zijn verbonden aan het Franchiseplatform 'De vernieuwde zakelijkheid'.

Kwaliteit op maat.

Commerciële trainingen

Deelnemen aan de praktische, leerzame en direct toepasbare commerciële trainingen geeft trainees inzicht hoe ze hun omzet kunnen verhogen en hun winst optimaliseren. Alle deelnemers ontvangen het boek 'De vernieuwde zakelijkheid', de simpelheid van direct en duurzaam succes.

De trainers m/v zijn verbonden aan het Franchiseplatform 'De vernieuwde zakelijkheid'.

Kwaliteit op maat.